Werkwijze Zedenfeiten Advocaten

Vragen over het strafrecht en contact met een advocaat
Via deze website kunt u informatie krijgen over het strafrecht en zedenfeiten in het bijzonder. De juristen van de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie helpen u bij het selecteren van de juiste strafrechtadvocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag.

De advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het strafrecht als voorkeurmaterie, zijn ervaren op het gebied van pleiten van zedendossiers en zijn lid van de Orde van Vlaamse Balies.

Hoe behandelen wij uw informatie?

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Wij bewaren geen persoonsgegevens op de server van deze website. Uw informatie wordt versleuteld verzonden naar ons systeem. Wij doen al het mogelijke om uw privacy te respecteren. Zie ons privacy statement voor verdere informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan.

Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie geen strafrechtadvocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

 

De Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie – Stel uw vraag

Zoekt u een strafrechtadvocaat? Bel de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie op het nummer 03 808 4942 (lokaal tarief). U kunt ook contact opnemen via e-mail op ons contactformulier. De juristen van onze intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag in behandeling te nemen.

7 Dagen per week bereikbaar. Indien gewenst wordt uw aanvraag zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op werkdagen is dit in de meeste gevallen binnen enkele uren.

Hulp nodig? Stel uw vraag

Werd u als verdachte geconfronteerd met een zedendossier? Wij begrijpen dat u met veel vragen zit over deze strafrechtelijke procedure.


  7 dagen per week

  Actief in Vlaanderen en Brussel

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Discreet en veilig

  Heeft u een vraag over een zedenfeit?

  Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   1. Leg uw probleem voor

   Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. De Zedenfeiten Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

   2. Uw aanvraag wordt geanalyseerd

   De juristen van onze Zedenfeiten Advocaten adviesbalie maakt op basis van uw vraag een korte kosteloze analyse van de mogelijkheden in uw situatie. Indien gewenst brengen wij u vrijblijvend in contact met een gespecialiseerde advocaat.

   3. Vandaag nog contact met de juiste advocaat

   De advocaat contacteert u kosteloos binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden en de kosten besproken voor juridische bijstand in uw zedendossier.