Uw Advocaat Strafrecht

Zedenfeiten Advocaten is een netwerk van diverse individuele strafrechtadvocatenkantoren in Vlaanderen en Brussel. Met een groot aantal vestigingen door heel Vlaanderen en Brussel zijn zij altijd bij u in de buurt en bovendien optimaal bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur.

Pro deo-advocaat

Zedenfeiten Advocaten heeft als overtuiging dat rechtshulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. De advocaten verlenen onder bepaalde voorwaarden juridische tweedelijnsbijstand. U heeft dan recht op een pro-deo advocaat.

 

De beste verdediging

Elke aangesloten advocaat van Zedenfeiten Advocaten staat voor professionaliteit, ervaring en een daadkrachtige aanpak die u van een goede strafpleiter mag verwachten. Wij selecteren enkel advocaten met een ruime ervaring in het pleiten van zedendossiers. Hierdoor kunnen zij u bijstaan met een doelgerichte aanpak, ook pro deo. Neem contact op om te bespreken welke advocaat wij aanbevelen in uw omgeving.

De strafrecht advocaten doen er alles aan om uw strafzaak tot een goed einde te brengen. Samen met u gaan zij voor een optimale verdediging. De ervaren strafrechtadvocaten hebben zedenfeiten als voorkeursmaterie. Zij kennen het rechtsgebied en de interpretatie hiervan als geen ander. Ook wanneer u slachtoffer of benadeelde bent van een strafbaar feit kunt u een bij Zedenfeiten Advocaten aangesloten advocaat inschakelen. De advocaten begeleiden u bij het verhalen van de schade op de dader.

 

De Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie – Stel uw vraag

Zoekt u een strafrechtadvocaat? Bel de Zedenfeiten Advocaten Adviesbalie op het nummer 03 808 4942 (lokaal tarief). U kunt ook contact opnemen via e-mail op ons contactformulier. De juristen van onze intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag in behandeling te nemen.
7 dagen per week bereikbaar. Indien gewenst wordt uw aanvraag zo snel mogelijk naar de juiste strafrechtadvocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op werkdagen is dit in de meeste gevallen binnen enkele uren.

Hulp nodig? Stel uw vraag

Werd u als verdachte geconfronteerd met een zedendossier? Wij begrijpen dat u met veel vragen zit over deze strafrechtelijke procedure.


  7 dagen per week

  Actief in Vlaanderen en Brussel

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Discreet en veilig

  Heeft u een vraag over een zedenfeit?

  Mail uw vraag naar onze adviesbalie. Wij nemen direct vrijblijvend contact met u op en zullen uw vraag verder behandelen.

   1. Leg uw probleem voor

   Leg uw juridische probleem kosteloos voor aan onze juristen. De Zedenfeiten Advocaten intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

   2. Uw aanvraag wordt geanalyseerd

   De juristen van onze Zedenfeiten Advocaten adviesbalie maakt op basis van uw vraag een korte kosteloze analyse van de mogelijkheden in uw situatie. Indien gewenst brengen wij u vrijblijvend in contact met een gespecialiseerde advocaat.

   3. Vandaag nog contact met de juiste advocaat

   De advocaat contacteert u kosteloos binnen 2 uur. Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden en de kosten besproken voor juridische bijstand in uw zedendossier.